Compare Listings

Az otthon nem egy hely, hanem egy érzés

„Otthon az, ahova hazatérsz. Ahol valaki vár este. Ahol ismered a fal kopásait, a szőnyeg foltjait, a bútorok apró nyikorgásait. Ahol úgy fekszel le az ágyba, hogy nem csak alszol, hanem pihensz. Nem csak pihensz, hanem kipihened magad. Kipihened az életet, az embereket, mindent. Ahol otthon vagy, az az otthon.(…) Nem kell hozzá sok, csak egy szoba és egy érzés. (…) Jól érzem magamat benne, ha kinézek az ablakon és kint esik az eső, vagy süvölt a szél. És hogy ha ide este bejövök, meglelem azokat, akik még hozzám tartoznak. Ez az otthon.”
(Wass Albert: Otthon)

Küldetésünk

Többéves ingatlanértékesítői tapasztalattal a hátunk mögött azzal a nem titkolt céllal alapítottuk irodánkat, hogy segítsünk Önnek megtalálni azt az otthont, amit családjukkal együtt elképzeltek. Mi biztosítjuk ehhez az alapokat. A téglát, a falakat, a tetőt. Az ingatlant. Igazi Otthont azonban Önnek kell varázsolni belőle. Önnek kell megtölteni a falakat szeretettel, álmokkal, melegséggel, barátsággal. Szívből kívánjuk, hogy ez sikerüljön!

A másik, szintén nem titkolt célunk, ingatlana eladásának segítése. Garantáljuk a biztonságot, a piacon elérhető maximális árat, a szakértelmet. Jogi hátteret, biztosítást, hiteltanácsadást is biztosítunk, az energetikai tanúsítvány elkészíttetését is vállaljuk.

Mind az eladásnál, mind pedig a vételnél figyelembe vesszük az egyéni igényeket, érdekeket. Minden kedves ügyfelünkkel külön, személyre szabottan foglalkozunk, hiszen mindenki más-más okból kívánja ingatlanát értékesíteni, illetve különböző igényekkel keresi új otthonát.

Reméljük, nemsokára Önt is az elégedett ügyfeleink sorában üdvözölhetjük!